Janome och BabyLock symaskiner för omgående leverans!!

  Än så länge har vi nästan alla olika symaskiner i lager. P.g.a. att de är helt slut på centrallagret kan vi inte beställa fler just nu. Så vill du inte vänta på din symaskin, så passa på nu. Beställ visningstid alla dagar på tel 0703322635.

Alltid med 5 års fullgaranti och grundutbildning på köpet.

Härlig vår och Glad Påsk till Er alla!

 

Vi fortsätter våra öppettider med öppet alla dagar när ni vill komma och vi kan ta emot.

Sms:a eller ring 0703322635 och tala om när ni vill komma.

Se detaljer under öppettider nedan.  

Vi håller på att ordna till det i trädgården så att alla som vill njuta av garn och natur och t. ex.  vill ha fika med sig och koppla av samtidigt som ni funderar på om det var sticka, virka eller om det var en symaskin ni ville se på

 

Det har kommit ett nytt nr av Quiltemagasinet, som ni kan köpa. Det innehåller mycket av intresse för den kvilt- och syintresserade.

 

Välkommna till vår Coronasäkra trädgård!!

Kerstin o Lennart

 

Vi har nu det nya svenska ullgarnet från Järbo som heter Svensk ull och det norska Tove och Fritidsgarnet från Sandnes och det Isländska Let-Lopi. Dessutom alpackagarn från Peru.

Kolla på vår egen hemsida under knappen Garn vad vi har.

Vi har även material för broderi som broderiväv och brodergarn och set för broderi. Fråga efter sådant du önskar för det är inte allt som syns.

Vi har ju också färdiga presentartiklar som t.ex. smide och trä samt mycket textilt från bl.a. Ekelunds, Klippan m fl.

Öppettider:

Pga Corona har vi fn inga fasta öppettider men gör så här:

1/ Ring och beställ tid så kan vi visa det du är intresserad av med Coronaavstånd utomhus! Vi har placerat ut våra garner på flera olika ställen så att vi kan öppna dörrar och visa utan att du behöver gå in någonstans. Du kan gå själv och botanisera i vår hemslöjdsavdelning.

2/ Ring, sms:a eller maila in det garn du vill beställa, så kan du hämta på anvisad plats när det passar dig. Vi kan även skicka som brev eller paket med postnord. Inga exp.avgifter, du betalar bara postens avgifter.

3/ Beställ tid på samma sätt om du vill se på symaskiner så ordnar vi demo och provsömnad med coronaavstånd. !

4/ Nog är det underbart att vi kan skapa en massa kreativa saker till våra nära och kära när vi inte kan umgås som vanligt!

Ett tips! Om du klickar på Drops Superstore-loggan här intill kommer du direkt till våra aktuella priser på Dropsgarner.

Alla dagar är det öppet när du vill komma och vi kan ta emot. Du kan också beställa och vi lägger ut det i en låda på anvisad plats och du hämtar utan bestämd tid precis när du vill.

Vi kan också skicka som brev eller paket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemslöjden i Lidköping

Sunnersberg; Solbacken 1
53198 Lidköping

Telefon: 07033 - 22635

E-post: info@hemslojden.se

 

Vägbeskrivning:

Nu på landet. Kör mot LÄCKÖ,ta av mot HEMSLÖJD 2. Du är framme vid nästa skylt HEMSLÖJD

 

 

Copyright © Hemslöjden i Lidköping. All rights reserved.